Ontregel je team!

Sta je met je organisatie voor de uitdaging om anders te gaan werken? Minder vanuit de structuren en systemen, meer vanuit de vraag? Niet meer dingen doen "omdat we dat altijd zo deden" maar omdat er een echte, menselijke vraag achter ligt?

 

Dan is de Ontregel-Jezelf-Workshop precies wat je nodig hebt. Wij helpen je ontregelen.

Niks is zeker

Elke Ontregel Jezelf Workshop is anders. Wij geloven namelijk niet in vaste formats en patronen. We luisteren naar jouw verhaal en situatie en dagen je uit om jezelf te ontregelen met vragen en opdrachten die daarbij passen. Daarbij gebruiken we de basisprincipes van improvisatie.

 

Spannend voor iedereen.

Impact gegarandeerd!

Contact

Onze workshop leent zich uitstekend voor een in company training met bijvoorbeeld een afdeling of team. Maar ook met verjaardagsfeestjes weten we wel raad. Kortom: er zijn geen regels voor. :-)

 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op en we zetten samen een vrijblijvend boompje op over wat we voor jullie kunnen doen. 


Over ons.

Met Ontregel Jezelf! komen dingen die wij leuk en belangrijk vinden samen. We bundelen onze krachten om samen met anderen tot nieuwe inzichten te komen, die we graag delen met iedereen die het leuk vindt. Mooi verzameld, met een strik erom.

  

Ontregel Jezelf!

Improvatief - Karin van Staveren

Denkschets.nl - Elco van Staveren

Houten, Tel: 06-14956620