Coaching

Soms loop je even vast in je leven of zit je met een vraag waar je niet uit komt. Vaak blijven mensen dan steken in vaste patronen, piekeren, ’s nachts wakker liggen, je letterlijk vast denken. 

 

Het kan helpen om in gesprek te gaan met een coach. Coaching bij Ontregel jezelf is anders dan reguliere coaching. We willen letterlijk ontregelen. Dat betekent niet dat je enorm buiten je comfortzone hoeft te gaan, maar wel dat het net even anders is dan dat je wellicht zou verwachten.

Op maat

Coaching via Ontregel jezelf is altijd op maat. Het is geen standaard traject van een bepaald aantal sessies. Iedere persoon is anders en iedere vraag is anders.

 

Het is wel belangrijk dat je een vraag of een probleem hebt waar je op dit moment mee aan de slag wil. 

Eerste gesprek

Het eerste gesprek vindt buiten plaats ergens op een locatie dichtbij Houten. De locatie hoor je na aanmelding. De afspraak gaat altijd door, dus zorg voor goede warme kleren als het koud is en kleed je niet te warm als het warm is. We zullen een stukje gaan lopen, dus zorg voor schoenen waar je goed op loopt en die eventueel vies kunnen worden. Het eerste gesprek duurt ongeveer 1 á 1,5 uur. 

 

Na dit eerste gesprek bepalen we samen het vervolg van het traject.


De kosten per afspraak zijn € 75,- inclusief BTW. Een afspraak duurt 60-90 minuten

 

Meld je aan voor een eerste gesprek.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Over ons.

Met Ontregel Jezelf! komen dingen die wij leuk en belangrijk vinden samen. We bundelen onze krachten om samen met anderen tot nieuwe inzichten te komen, die we graag delen met iedereen die het leuk vindt. Mooi verzameld, met een strik erom.

  

Ontregel Jezelf!

Improvatief - Karin van Staveren

Denkschets.nl - Elco van Staveren

Houten, Tel: 06-14956620