Ontregelen is loslaten

Toen we gingen bloggen op de Ontregel Jezelf! website, was ik me ervan bewust dat een blog moet ‘leven’. Regelmatig nieuwe posts, zeker 1 keer per week. Natuurlijk lukt dat niet, de vorige post is al van maanden geleden. Dat gaf een soort stress-gevoel in mijn achterhoofd. De druk dat nog iets moet doen maar er geen tijd voor hebt. Of geen inspiratie.

 

Tot ik dacht: dit is toch Ontregel Jezelf!? Wie heeft gezegd dat ik elke week moet bloggen? Dat heb ik alleen zelf bedacht. Omdat dat zo hoort. Practice what you preach! Laat los! Bloggen wanneer er iets komt is veel mooier. Zoals nu!

 

Trouwens, we hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten met Ontregel Jezelf! We hebben hard gewerkt aan de eerste twee aflevering van de Ontregel Jezelf Podcast! Het gaf een kick toen ze op iTunes stonden en we enthousiaste reacties terug kregen. Van mensen die hadden geluisterd en er geïnspireerd door raakten. Ze gingen nadenken over bepaalde dingen en dat is precies wat we ermee hoopten te bereiken!

 

Want het doel van Ontregel Jezelf! is niet om iedereen per se te ontregelen, maar mensen bewust maken van het feit dat je altijd keuzes hebt. En dat we heel veel dingen doen zoals we het doen, omdat we het altijd zo deden. Of zo geleerd hebben. Zonder nog na te denken waarom ook alweer.

 

Daarom deze blog op onregelmatige tijden. Gewoon, omdat het kan. :-)

 

O ja: de podcast staat hier: https://www.ontregeljezelf.nl/podcast/ ;-)

 

(Elco)


Over ons.

Met Ontregel Jezelf! komen dingen die wij leuk en belangrijk vinden samen. We bundelen onze krachten om samen met anderen tot nieuwe inzichten te komen, die we graag delen met iedereen die het leuk vindt. Mooi verzameld, met een strik erom.

  

Ontregel Jezelf!

Improvatief - Karin van Staveren

Denkschets.nl - Elco van Staveren

Houten, Tel: 06-14956620